Om EVA

Vi er Elite Volley Aarhus, eller helt kort EVA – et topdedikeret elite damehold som kæmper i Danmarks bedste række, VolleyLigaen. EVA er et ungt og viljestærkt hold fyldt med ambitiøse spillere, der alle har drømmen om at skabe et godt fundament for et elitemiljø i Aarhus – nu og i fremtiden.

 

Hvad kæmper vi for?

I EVA kæmper vi for at skabe et vedvarende elitemiljø for de mange volleyball talenter i Aarhus og hele Jylland. Vi tror på en langsigtet løsning, hvor vi år efter år bygger flere lag på for at skabe de rigtige rammer omkring en elitekultur for damevolley i Aarhus. Vores mission er at spille topvolley på eliteplan de næste mange år og udvikle vores spillere til at blive nogle af landets bedste!

 

I EVA ser vi vores sponsorer og samarbejdspartnere som en vigtig del af holdet. Derfor kæmper vi også for at skabe flere muligheder og mere værdi for alle dem, som har lyst til at støtte op omkring vores udvikling af elitevolley i Aarhus. Du kan se en oversigt over alle dem, som gør det muligt for os at kæmpe for det vi tror på her.

 

 

Hvor spiller vi?

Du kan se vores hold i aktion i Danmarks bedste volleyhal, den Gamle Stadion Hal ved Ceres Arena. Du kan se en oversigt over alle vores kampe her. Vi glæder os til at se dig i hallen.

 

 

Lidt historie

Elite Volley Aarhus blev oprindeligt grundlagt som Aarhus Volleyball i 2011 som en samlet overbygning på Skovbakken Volleyball, IF Lyseng Volleyball og ASV Volleyball for både kvinder og mænd. For at støtte op om klubbens elite ambitioner, har vi fra sæson 15/16 skiftet navn til Elite Volley Aarhus. Samtidig har vi valgt udelukkende at fokusere på kvindesiden, da Dame Liga holdet gennem årene har vist størst udviklingspotentiale og popularitet hos spillere såvel som tilskuere. EVA fungerer i dag som en separat dame eliteoverbygning på ASV Volleyball, og de to klubber samarbejder om at skabe fundamentet for et vedvarende og udviklende elitemiljø. Læs mere om ASV Volleyball her.

 

EVAs bestyrelse

I EVA har vi en bestyrelse, der arbejder for at fremme klubbens visioner og målsætning. I sæsonen 17/18 er bestyrelse blevet reorganiseret for netop at styrke denne indsats og sætte mere fokus på klubbens udviklingsmuligheder. Du kan læse referat fra seneste generalforsamling her.